💠 Adverbios de frecuencia

Español

Albanés

 • a menudo
 • shpesh
 • a veces
 • nganjëhérë • ndonjëhérë, ngandonjëhérë • (hace mucho calor y ~~ llueve) bën shumë vapë dhe nganjëherë bie shi
 • alguna vez
 • --
 • de vez en cuando
 • --
 • normalmente
 • zakonísht
 • nunca
 • kúrrë, asnjëhérë • (…pero no nieva nunca) …por nuk bie asnjëherë borë
 • siempre
 • gjithmonë, gjithnjë • (siempre es puntual) ai është gjithmonë i përpiktë